Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Múzovanie

Krátky opis
PÍSAČKY. Literárna tvorivá dielňa
Fotogaléria
Názov podujatia
Poď do príbehu

Miesto konania / kraj
Ružomberok / Ružomberok

Termín konania
16.06.2022

Popis projektu

Literárna tvorivá dielňa pre mladých. Radi píšete básne, hudobné texty alebo poviedky a nie ste si istí, ako na to? Alebo len potrebujete nakopnúť múzu? Prihláste sa, naše literárne dielne sú určené práve Vám.  Účasť je limitovaná, prosíme o registráciu vopred. Po registrácii Vám pošleme prihlášku. Účasť je bezplatná.

 

Dávid Dziak 
16.6.2022  16:00   Poď do príbehu 
Mestská knižnica Ružomberok, odd. beletrie
    

„Cieľom môjho workshopu bude poukázať a vyskúšať si rôzne techniky tvorivého písania príbehov, čo pomôže zlepšiť pisateľské zručnosti účastníkov. Workshop sa bude realizovať na príbehoch pre deti a mládež. Poukážeme na rovnocennú hodnotu tvorby pre deti vo vzťahu k tvorbe pre dospelých.“  
Dávid pôsobí ako odborný asistent na Katedre komunikačnej a literárnej výchovy na Pedagogickej fakulte Prešovskej univerzity v Prešove, špecializuje sa na literatúru pre deti. V spoluautorstve (Z. Stanislavová a M. Klimovič) mu vyšla monografia (K)rok za  (K)rokom slovenskej literatúry pre deti a mládež. Píše básne pre deti, boli publikované v časopise Slniečko, Fraktál  a Vertigo, v zborníku Kapitán Spomienka a Kráľovná, na portáli knihynadosah.sk. V roku 2021 mu vyšla zbierka interaktívno-inštruktívnych rozprávok Poď do rozprávky (vyd. FACE).

 

Podujatie v rámci projektu Lebo na nich záleží... z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia, hlavný partner projektu.
Na tomto verejnom podujatí budú vyhotovované fotografie prevádzkovateľom Mestská knižnica Ružomberok za účelom propagácie na webovom sídle prevádzkovateľa, facebookovej stránke, v periodických a neperiodických materiáloch prevádzkovateľa, prípadne ďalších médiách.   

 

Viac na

PÍSAČKY" target="_blank">https://kniznicark.sk/sk/p262">PÍSAČKY (kniznicark.sk)

 

Názov prímateľa
Mestská knižnica Ružomberok

Celkový rozpočet:
1 680,00 €

Výška podpory:
1 500,00 €