Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

DFS Kopaničiarik - "Zrodel sa tanečník"

Krátky opis
Komponovaný program detského folklórneho súboru Kopaničiarik z Myjavy pod názvom "Zrodel sa tanečník".
Fotogaléria
Názov podujatia
DFS Kopaničiarik - Zrodel sa tanečník

Miesto konania / kraj
Myjava / Myjava

Termín konania
09.06.2022 - 10.06.2022

Popis projektu

Komponovaný program detského folklórneho súboru Kopaničiarik z Myjavy  pod názvom "Zrodel sa tanečník" prezentuje tradície jednotlivých častí myjavského regiónu a susediacich regiónov prostredníctvom tanečných, hudobno-spevných a herných prejavov. Témou programu je detstvo a dospievanie, ako aj jeho rôzne podoby v minulosti a dnes. Obdobie dospievania je zavŕšené regrútskou tematikou, ktorá upozorňuje na príliš aktuálnu tému vojny v dnešnej dobe. Zároveň program pojednáva prostredníctvom choreografií, hudobno-spevných výstupov, detských a tanečných hier o zrode tanečníka, ktorý sa postupne vyvíja od hrajúceho sa dieťaťa až po tanečnú osobnosť. Hoci deti, ktoré v súbore tancovali, hrali a spievali počas päťdesiatich rokov postupne dospeli, detský folklórny súbor Kopaničiarik ostal stále mladí, keďže v ňom už dnes pôsobia aj deti jeho detí.

Názov prímateľa
ZUŠKA

Celkový rozpočet:
8 606,00 €

Výška podpory:
7 000,00 €