Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

green family

Krátky opis
Vás pozývame na predstavenie novej dámskej, pánskej a detskej kolekcie leta 2022. Kolekcia sa vyznačuje krásnymi farbami, ekologickejšími materiálmi a pohodlnými strihmi a nesie sa v našom jedinečnom minimalistickom dizajne.
Fotogaléria
Názov podujatia
PopUp v Possonium Street Food and Bar

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
05.06.2022

Popis projektu

Počas poobedného eventu od 12.00 do 20.00 sa bude prehrávať krátky 4-minútový film a fotky na Ipade, ktoré som zvolila ako bezpapierové a bezodpadové riešenia odprezentovania kolekcie a celú myšlienku ekologickej lokálnej výroby, na ktorého konci bude FPU logo. Hosť si bude môcť prezrieť a vyskúšať novú kolekciu, budem mať príležitosť priblížiť terajším aj novým zákazníkom  udržateľnú a ekologickú módu, keďže na výbere certifikovaných látok si dávam veľmi záležať. Hosťom chcem priblížiť,že v rámci fungovania vyrábam kúsky na objednávku, preto aj v tomto prípade nebudem tvoriť zbytočný módny odpad, ale práve naopak všetok materiál sa využije na tvorbu oblečenia pre ženy, mužov a deti, čiže sa všetko spotrebuje. Hosť eventu si bude môcť na mieste vybrať z kolekcie a budem schopná ho pomerať, aby sme mali čo najpresnejšie detaily pre jeho vlastnú potrebu.V rámci eventu si budú môcť pozrieť materialy, ako sú 100% Tencel, Modal a novinkou tejto kolekcie bude materiál, ktorý bude z recyklovaných vlákien ako sú ľan, bavlna,viskóza a polyester. Pri detskej kolekcii som využila materiály ako sú bavlna a tanboocel. Tak isto ako pri dámskej tak aj pánska a detská sa bude prezentovať ako udržovatelnejšia možnosť.

Počas eventu okrem komunikovania s hosťami a záujemcami budem publikovať priebeh eventu online v reálnom čase a prezentovať koleckiu na sociálnych sieťach Instagram a Facebook, kde budem udávať logo FPU alebo "Vznik kolekcie podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia".

Názov prímateľa
Petra Izakovič Schultzová

Celkový rozpočet:
0,00 €

Výška podpory:
3 276,00 €