Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Poďte s nami do rozprávky

Krátky opis
Prednáška s propagátorom detského čítania Tiborom Hujdičom Organizované podujatie pre pedagógov ZŠ
Fotogaléria
Názov podujatia
Ako riešiť problémy chápania prečítaného?

Miesto konania / kraj
Liptovský Hrádok / Liptovský Mikuláš

Termín konania
25.05.2022

Popis projektu

Seminár pre učiteľov s témou Ako riešiť problémy s nechápania prečítaného? na podporu čitateľskej gramotnosti na školách: Každý vie, že čítanie s porozumením nie je len vecou slovenčiny. Ale nie každý vie, ako rozvíjať čitateľskú gramotnosť na matematike, fyzike alebo geografii. Lektor Tibor Hujdič ukáže pedagógom, ako žiakom zadať čítanie textu tak, aby nad ním mali šancu rozmýšľať …

Názov prímateľa
Mesto Liptovský Hrádok

Celkový rozpočet:
3 370,00 €

Výška podpory:
3 000,00 €