Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

KULTÚRA ČLOVEKA, KULTÚRA SPOLOČNOSTI

Krátky opis
OBRAZ SOCIÁLNYCH SIETÍ POČAS PANDÉMIE - vzdelávacie podujatie určené pre žiakov základnej školy. Pred dvomi rokmi prišla nečakane pandémia, ktorá zmenila náš život od základov. Zmenilo sa aj používanie webových služieb, nakoľko sme častejšie „boli na internete“. Veľa z nášho každodenného času sme fungovali v online svete.
Fotogaléria
Názov podujatia
Inovatívne nástroje a aktivity v oblasti kultúry

Miesto konania / kraj
Považská Bystrica / Považská Bystrica

Termín konania
12.04.2022

Popis projektu
OBRAZ SOCIÁLNYCH SIETÍ POČAS PANDÉMIE - vzdelávacie podujatie určené pre žiakov základnej školy.
Pred dvomi rokmi prišla nečakane pandémia, ktorá zmenila náš život od základov. Zmenilo sa aj  používanie webových služieb, nakoľko sme častejšie „boli na internete“. Veľa z nášho každodenného času sme  fungovali v online svete.
Názov prímateľa
Považské osvetové stredisko v Považskej Bystrici

Celkový rozpočet:
9 000,00 €

Výška podpory:
7 000,00 €