Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Tvorivé a vzdelávacie podujatia 3

Krátky opis
Prvé zo siedmich podujatí v rámci aktivity Oživené remeslá. V úvodnom podujatí budú v skanzene v Humennom prezentované remeslá remenárstvo a kováčstvo spojené s podkúvaním koní.
Fotogaléria
Názov podujatia
Oživené remeslá

Miesto konania / kraj
Humenné / Humenné

Termín konania
22.05.2022

Popis projektu
Oživené remeslá aktivitou projektu, ktorá širokej verejnosti prináša prezentáciu tradičných remesiel v takmer ideálnom prostredí skanzenu v Humennom. Cyklus siedmich podujatí začína už v máji a bude pokračovať počas júlových a augustových nedeľných popoludní. Remeselníci najmä z regiónu predstavia remenárstvo, kováčstvo, spracovanie dreva, hrnčiarstvo a ďalšie remeslá. Súčasťou bude možnosť vyskúšať si niektoré súčasti remeselných postupov.
Názov prímateľa
Vihorlatské múzeum v Humennom

Celkový rozpočet:
10 160,00 €

Výška podpory:
7 500,00 €