Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

No On

Krátky opis
NO ON je organický tvůrčí proces. Je to performativní koncert, tanec bez choreografie, hudba bez not. Existuje v určeném prostoru a daném čase, nesobecky nabízí spektrum obrazů, tónů, pohybů, světelných toků, emocí, inspirací. V místnosti jste přítomni vy a věci různých tvarů, funkcí. A Barbora s Jurajem, ti jsou hybateli, kteří všechno propojují.
Fotogaléria
Názov podujatia
Barbora Janáková & kol.: NO ON

Miesto konania
Česká republika

Termín konania
22.04.2022

Popis projektu
Performativní koncert + vokální host: Peter Šavel.
NO ON je organický tvůrčí proces. Je to performativní koncert, tanec bez choreografie, hudba bez not. Existuje v určeném prostoru a daném čase, nesobecky nabízí spektrum obrazů, tónů, pohybů, světelných toků, emocí, inspirací. V místnosti jste přítomni vy a věci různých tvarů, funkcí. A Barbora s Jurajem, ti jsou hybateli, kteří všechno propojují. Diváci přicházejí, vybírají si místo, usazují se a objekty rezonují na základě jejich pohybů i pocitů. Vše v prostoru obtéká hudba a pohyb. Tekutost může být pouhým okem nepovšimnuta, ale může v nás i explodovat. Role hybatelů je, aby přes ně všechno prošlo, zarezonovalo. Pokud cítí potenciál ve vzniklé rezonanci, usměrní ji či transformují, ponoří se do své fantazie, a tím vytvářejí v prostoru hutnou hmotu. Tato hmota ve skutečnosti vzniká na základě společného bytí v místnosti.
Po performativním koncertě bude následovat neformální diskuze s tvůrci.
Účinkují: Barbora Janáková, Juraj Čech
Koncept: Barbora Janáková
Dramaturgie: Katarína K. Cvečková
Vizuál: Laura Štorcelová
Umělecký mentoring: Peter Šavel
Hudební mentoring: Marián Zavarský
Doporučený věk 15+
Z veřejných zdrojů podpořil Fond na podporu umenia.
Partnerem projektu jsou Bratislavský samosprávny kraj, mimoOs o.z.
Rezidencia Stanica Žilina Záriečie.
Názov prímateľa
mimoOs

Celkový rozpočet:
12 640,00 €

Výška podpory:
12 000,00 €