Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Vzdelávame umením - VÝTVARNE A REMESELNÉ KREÁCIE - Mini škola graffiti

Krátky opis
Worskhop zameraný na priblíženie graffiti umenia a umenia ulice, ale aj maľby tzv. muralu. Cieľom je vedieť niečo o histórií, súčasnosti, pravidlách, vecí používaných pri graffitoch. Účastníci si prejdú celým vývojom od vymyslenia si vlastného graffiti mena ( prípadne kresby – tzv. charakteru), skici na papieri, oboznámenie sa s technikou sprejovania na stenu a použitia rôznych nástavcov na sprej – trysky, až po výslednú maľbu na legálnu stenu.
Fotogaléria
Názov podujatia
VÝTVARNE A REMESELNÉ KREÁCIE / Mini škola graffiti

Miesto konania / kraj
Levice / Levice

Termín konania
23.04.2022

Popis projektu

Worskhop zameraný na priblíženie graffiti umenia a umenia ulice, ale aj maľby tzv. muralu. Cieľom je vedieť niečo o histórií, súčasnosti, pravidlách, vecí používaných pri graffitoch. Účastníci si prejdú celým vývojom od vymyslenia si vlastného graffiti mena ( prípadne kresby – tzv. charakteru), skici na papieri, oboznámenie sa s technikou sprejovania na stenu a použitia rôznych nástavcov na sprej – trysky, až po výslednú maľbu na legálnu stenu. Cieľom je poukázať, že aj graffiti ma miesto v modernom umení, a hlavne na legálnych plochách, stiahnuť ho z ulíc na legálne plochy. Chceme osloviť všetky vekové kategórie a hlavne ich motivovať k tvorbe a radosti z nej.

Názov prímateľa
REGIONÁLNE OSVETOVÉ STREDISKO V LEVICIACH

Celkový rozpočet:
20 000,00 €

Výška podpory:
14 000,00 €