Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Posvieťte si s nami na sny

Krátky opis
Knižný klub pre deti, známy ako Posvieťte si s nami na sny, pracuje s inšpiratívnou detskou knihou a prepája to s dielňami vizuálneho umenia. V tohtoročnom cykle reagujeme na aktuálnu situáciu a preto sme názov aktualizovali na Posvieťme na cestu uKrajine. Zameriame sa vo výbere na príbehy, ktoré nás zoznamujú s našimi susedmi.
Fotogaléria
Názov podujatia
Posvieťme na cestu uKrajine

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
30.04.2022 - 18.12.2022

Popis projektu

Dvakrát do mesiaca Posvietime na cestu uKrajine cez knižný detský klub plný odvážnych tém, zaujímavých vizuálnych techník. Deti okrem spoznávania susedov prenikajú do sveta umenia.

Názov prímateľa
Krajanský inštitút

Celkový rozpočet:
4 270,00 €

Výška podpory:
4 000,00 €