Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

"Hráme sa, vzdelávame a tvoríme v múzeu" - ryby, rybky, rybičky

Krátky opis
Vďaka podpore Fondu na podporu umenia múzeum bude realizovať počas roka rôzne aktivity na zvýšenie kvality napĺňania cieľov múzejnej pedagogiky. Cieľom je názorne priblížiť návštevníkom múzea na základe princípov múzejnej pedagogiky odborné témy kde sa bude "miešať " hra, tvorivosť a vzdelávacie prvky tak, aby priniesli požadovaný výsledok. Cieľovou skupinou projektu sú deti a mládež na 1. a 2. stupni ZŠ.
Fotogaléria
Názov podujatia
Miesto školy do múzea

Miesto konania / kraj
Michalovce / Michalovce

Termín konania
15.04.2022 - 24.06.2022

Popis projektu

Múzejno-pedagogická ponuka pre školy

Názov prímateľa
Zemplínske múzeum v Michalovciach

Celkový rozpočet:
7 800,00 €

Výška podpory:
3 000,00 €