Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Jedinečné knihy pre Vás

Krátky opis
Projekt Jedinečné knihy pre Vás, sa realizoval ihneď po odsúhlasení. objednaním, zakúpením kníh do obecnej knižnice Dobrá Niva. Zakúpené knihy sa spracovali označením loga FPU a zapísaním do prírastkového zoznamu a uložením na vyhradené miesto v obecnej knižnici Dobrá Niva s označením logom FPU. Knihy z oblastí kreatívneho a kultúrneho priemyslu, umenia, beletrie a detskej literatúry, v počte 89 kníh.
Fotogaléria
Názov podujatia
Jedinečné knihy pre Vás - knihy určené na vypožičiavanie a prezentovanie na podujatiach: Pasovanie prvákov za čitateľa, lit.-výtvarná súťaž - Čo sa mi páči na Dobrej Nive a okolí.

Miesto konania / kraj
Dobrá Niva / Zvolen

Termín konania
06.09.2021 - 30.06.2022

Popis projektu

Projekt Jedinečné knihy pre Vás, sa realizoval ihneď po odsúhlasení. objednaním, zakúpením kníh do obecnej knižnice Dobrá Niva. Zakúpené knihy sa spracovali označením loga FPU a zapísaním do prírastkového zoznamu. Umelecká, kultúrna a spoločenská literatúra kreatívneho priemyslu, akou je umenie, hudba, dizajn, architektúra, divadlo či tanec, je predmetom projektu Jedinečné knihy pre Vás", ktorý vypracovala obecná knižnica Dobrá Niva v roku 2021. Projekt získal podporu vo finančnej hodnote 1000,-€ od Fondu na podporu umenia, so spoluúčasťou 10% prispela Obec Dobrá Niva. Z finančnej podpory Obecná knižnica zakúpila 89 hodnotných kníh, Dospelí z beletrie – 31 ks kníh, odborná lit. - 27 ks kníh. Lit. pre deti - krásna: 24 ks kníh, lit. pre deti odborná – 7 ks kníh. Zakúpené knihy  majú napomôcť pri čerpaní poznatkov v osobitých oblastiach literatúry. Ich úlohou je rozvinúť osobnosť a zručnosť človeka. Knihy sú určené pre deti, mládež, študujúcich a dospelých a prezentujú sa na podujatiach.

Názov prímateľa
Obec Dobrá Niva

Celkový rozpočet:
1 400,00 €

Výška podpory:
1 000,00 €