Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Aktivity Divadla FÍ 2021-2022

Krátky opis
Autorská bábková inscenácia pre deti predškolského a mladšieho školského veku o lesnom dobrodružstve súrodencov Peťa a Peti.
Fotogaléria
Názov podujatia
Domy - Stromy

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
29.03.2022

Popis projektu

Srdečne Vás pozývame na reprízu autorskej bábkovej inscenácie s názvom Domy - Stromy:


MIESTO: Materská škola Rešetkova (Rešetkova 6, 831 03 Bratislava)

ČAS: 9:00


O projekte: 

Súrodenci Peťo a Peťa sa vydajú na výlet do lesa. Ich stanovačka zrazu naberie nečakané rozmery, pretože okolo nich sa dejú zvláštne veci. Stretnú pani Les, zubatý kaleráb a aj sovu, ktorá má problémy so spánkom. Dobrodružstvo prinúti súrodencov, aby konali spolu. No postačí to, aby našli príčinu záhad, a aby sa z hašterivých súrodencov stali hrdinovia lesa?

Vydajme sa spoločne na dobrodružnú stanovačku, na ktorú budú ešte Peťo a Peťa dlho spomínať!


ÚČINKUJÚ: Lucia Janovová, Róbert Máťuš

www.divadlofi.com


Z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia, hlavný partner projektu

Názov prímateľa
Divadlo FÍ

Celkový rozpočet:
14 110,00 €

Výška podpory:
12 900,00 €