Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Tvorba hudobných diel

Krátky opis
Premiéra radio-artovej kompozície ONLINE LEARNING (DUE TO COVID-19 PANDEMIC) v programe STUDIEZONDAG na https://www.radioarte.it
Fotogaléria
Názov podujatia
Premiéra skladby ONLINE LEARNING (DUE TO COVID-19 PANDEMIC) https://www.radioarte.it/

Miesto konania
Európska únia

Termín konania
06.03.2022 - 27.03.2022

Popis projektu

Radio-artová kompozícia ONLINE LEARNING (DUE TO COVID-19 PANDEMIC) je reflexiou na online vyučovanie počas lockdownov v časoch pandémie spojenej s ochorením na COVID-19. Vychádza z domácich nahrávok z rôznych kútov sveta (Slovensko, Nemecko, Kórea, Fínsko, Švédsko ...).


Skladba zaznie niekoľkokrát každú marcovú nedeľu v programe STUDIEZONDAG venovanom radioartu, soundartu a experimentálnej hudbe na https://www.radioarte.it.">https://www.radioarte.it.

Súčasťou tohto programu je aj prezentácia skladby PASSING THROUGH MOTHING, ktorej napísanie rovnako ako aj realizáciu radio-artovej kompozície ONLINE LEARNING (DUE TO COVID-19 PANDEMIC) podporil z verejných zdrojov formou štipendia Fond na podporu umenia.





Názov prímateľa
Peter Machajdík

Celkový rozpočet:
0,00 €

Výška podpory:
4 368,00 €