Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Na dlhé lakte (pracovný názov)

Krátky opis
Autorský projekt s názvom Na dlhé lakte prináša v pohyblivých obrazoch témy proximity, ohraničenia ale aj priepustnosti a obmedzení. Trpezlivosť, s akou podstupujeme procesy nastavené „na dlhé lakte“, nám poskytuje možnosť reflexie našich spontánnych rozhodnutí a reakcií, možnosť vychutnať si prítomnosť a realitu. Všetci chceme niečo zanechať ale kto sa na to chce pozerať?
Fotogaléria
Názov podujatia
Neskorý zber: Na dlhé lakte, repríza

Miesto konania / kraj
Košice / Košice I,Košice II,Košice III,Košice IV

Termín konania
27.04.2022

Popis projektu
V spolupráci s Východoslovenskou galériou v Košiciach uvedieme reprízu autorského tanečného predstavenia Na dlhé lakte.
Projekt s názvom Na dlhé lakte prináša v pohyblivých obrazoch témy proximity, ohraničenia ale aj priepustnosti a obmedzení. Skúma mieru blízkeho až úzkeho kontaktu s partnerom, ktorá nezávisí od metrickej vzdialenosti. Trpezlivosť, s akou podstupujeme procesy nastavené „na dlhé lakte“, nám poskytuje možnosť reflexie našich spontánnych rozhodnutí a reakcií, možnosť vychutnať si prítomnosť a realitu, v otvorenom priestore kĺzať po pomyslených krivkách geografického záznamu krásy a radosti. Všetci chceme niečo zanechať ale kto sa na to chce pozerať?

Tvorivý tím projektu:
choreografia/interpretácia: Monika Čertezni, Daniel Raček, Anna Sedlačková, Katarína Vlniešková
scéna a kostýmy: Alica Mikócziová
hudba: Peter Zagar
svetelný dizajn: Jozef Miklós
technická podpora: Adam Sedlačko
produkcia: Neskorý zber, o.z.
premiéra: 26.3.2022, KC Hviezdne noci, Bytča
Viac info o udalosti na FB stránke Východoslovenskej galérie v Košiciach.
class="cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql o9v6fnle" style="overflow-wrap: break-word; margin: 0.5em 0px 0px; font-family: " segoe="" ui="" historic",="" "segoe="" ui",="" helvetica,="" arial,="" sans-serif;="" color:="" rgb(5,="" 5,="" 5);="" font-size:="" 15px;"="">

Názov prímateľa
Neskorý zber

Celkový rozpočet:
15 980,00 €

Výška podpory:
15 000,00 €