Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

WORKŠOPA – Knižná väzba, Katarína Rybnická

Krátky opis
2. 3. 2022 od 16.00 – 19.30 hod. Šopa Gallery, Hlavná 40, Košice
Fotogaléria
Názov podujatia
WORKŠOPA – Knižná väzba, Katarína Rybnická

Miesto konania / kraj
Košice / Košice I,Košice II,Košice III,Košice IV

Termín konania
02.03.2022

Popis projektu

2. 3. 2022 od 16.00 – 19.30 hod.

Šopa Gallery, Hlavná 40, Košice


Na nasledujúcej workšope sa budeme venovať knižnej väzbe a jej základom. Spolu s grafickou dizajnérkou a ilustrátorkou Katarínou Rybnickou si prejdeme základy šitej väzby a knihárskej úpravy. Okrem skladania, šitia, lepenia a výrobe obálky si povieme niečo aj o iných typoch knižnej väzby, nástrojoch, technikách a technológiách. Príďte si vyskúšať vyrobiť vlastnú knihu, zápisník, skicár, herbár, album.

Cena workshopu je 35 eur.
V cene workšopy je zahrnutý
 všetok materiál a lektorské vedenie.

Kapacita: 6 osôb
Kontakt a rezervácia miest:

info@sopagallery.sk
/miesto berie ten, kto sa skôr záväzne prihlási emailom a zaplatí poplatok/

Registráciou na kurz sa pokladá záväzné prihlásenie na info@sopagallery.sk a zaplatenie celého poplatku za kurz.
Riadime sa platnými opatreniami v režime OP (v prípade zmeny, vás budeme informova
ť).

Podujatia tejto galérie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Fond na podporu umenia je hlavným partnerom projektu.
Projekt je podporený mestom Košice.

 

fb event: https://www.facebook.com/events/472593764335844/"> style="font-family: " gloriola="" regular";="" color:="" rgb(79,="" 129,="" 189);="" border:="" none;"="">https://www.facebook.com/events/472593764335844/"> style="font-family:" gloriola="" regular";mso-fareast-font-family:"times="" new="" roman";="" mso-bidi-font-family:"segoe="" ui="" historic";color:#050505;border:none;mso-style-textoutline-type:="" none;mso-style-textoutline-outlinestyle-dpiwidth:0pt;mso-style-textoutline-outlinestyle-linecap:="" round;mso-style-textoutline-outlinestyle-join:bevel;mso-style-textoutline-outlinestyle-pctmiterlimit:="" 0%;mso-style-textoutline-outlinestyle-dash:solid;mso-style-textoutline-outlinestyle-align:="" center;mso-style-textoutline-outlinestyle-compound:simple"="">

 

Názov prímateľa
BIIIF

Celkový rozpočet:
32 000,00 €

Výška podpory:
22 000,00 €