Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Aktivity organizácie UM, n. o. na rok 2022

Krátky opis
Pozývame Vás na online vernisáž výstavy ĽUBICA JEDINÁ: Raz a Navždy [?] 1.2. 2022 o 18:30 hod na Facebooku Rozkvet Gallery Rozkvet Gallery a Laboratórium Výrobné Družstvo / Horná 36, prízemie / Banská Bystrica trvanie výstavy: 2.2. – 25.3. 2022 kurátorka: Michaela Šuranská Ľubica Jediná (*1991) študovala maľbu na Akadémií umení v B. Bystrici. Je maliarka, ktorej vzťah s horskou krajinou je hlboký a úzko prepojený s umeleckou tvorbou. Raz a Navždy [?] je jej prvou samostatnou výstavo
Fotogaléria
Názov podujatia
Ľubica Jediná: Raz a Navždy [?]

Miesto konania / kraj
Banská Bystrica / Banská Bystrica

Termín konania
01.02.2022 - 25.03.2022

Popis projektu

Pozývame Vás na online vernisáž výstavy

ĽUBICA JEDINÁ: Raz a Navždy [?]

 

1.2. 2022 o 18:30 hod na Facebooku Rozkvet Gallery

Rozkvet Gallery a Laboratórium Výrobné Družstvo / Horná 36, prízemie / Banská Bystrica

trvanie výstavy: 2.2. – 25.3. 2022

kurátorka: Michaela Šuranská

 

Ľubica Jediná (*1991)

študovala maľbu na Akadémií umení v B. Bystrici v ateliéri prof. Ľudovíta Hološku a doc. Mgr. art. Rastislava Podobu, ArtD. (2012-2018). Vystavovala na kolektívnych výstavách na Slovensku aj v zahraničí (PL - Toruň, Ilawa, CZ - Plzeň, Kuks). Jej maľba Dolina vymierania bola súčasťou ,,Trienále portrétu” v  Liptovskej Galérií P.  M. Bohúňa (2021, Liptovský Mikuláš).

 

Ľubica žije a tvorí v Liptovskom Mikuláši.  Je maliarka a osoba, ktorej vzťah s horskou krajinou je hlboký a úzko prepojený s umeleckou tvorbou.  Raz a Navždy [?] je jej prvou samostatnou výstavou.

 

 

Projekt z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia = hlavný partner.

Názov prímateľa
UM, n. o.

Celkový rozpočet:
53 516,00 €

Výška podpory:
44 156,00 €