Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Poklady na Hrone 2022

Krátky opis
Webinár zameraný na dramatizáciu literárnych predlôh
Fotogaléria
Názov podujatia
DivaDIELŇA

Miesto konania / kraj
Žiar nad Hronom / Žiar nad Hronom

Termín konania
22.01.2022

Popis projektu

DivaDIELŇA 

webinár zameraný na dramatizáciu literárnych predlôh. 

Uskutoční sa v sobotu 22. 1. 2022 cez aplikáciu ZOOM  v čase 9.00 – 16.00 (12.00 – 13.00 prestávka na obed). 

Bude prebiehať pod vedením skúsenej lektorky Mgr.art. Kataríny  Hitzingerovej , ArtD., ktorá sa okrem pedagogickej činnosti venuje aj písaniu dramatických textov, dramaturgii, réžii na Slovensku a v zahraničí, publikovaní článkov v rôznych periodikách.  

Prihlásiť sa je možné mailom na pos.divadlo@gmail.com 

Účastnícky poplatok na webinár je 3€.  

Poplatok môžete uhradiť bankovým prevodom na účet SK32 8180 0000 0070 00396385 , variabilný symbol 2201


Názov prímateľa
Pohronské osvetové stredisko

Celkový rozpočet:
5 040,00 €

Výška podpory:
3 500,00 €