Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Celoročné aktivity o. z. Neskorý zber na rok 2021/2022

Krátky opis
Vráskanie ZOOM je tanečná udalosť inšpirovaná rovnomenným tanečným predstavením pretvoreným zábavnou formou do virtuálneho priestoru. !!!!! Pre sledovanie ZOOM-u je potrebné mať túto bezplatnú aplikáciu inštalovanú vo vašom počítači!!!!!
Fotogaléria
Názov podujatia
Neskorý zber: Vráskanie ZOOM

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
27.01.2022

Popis projektu

Vráskanie ZOOM je tanečná udalosť inšpirovaná rovnomenným predstavením pretvorená zábavnou formou do virtuálneho priestoru. 

!!!!! Pre sledovanie ZOOM-u je potrebné mať túto bezplatnú aplikáciu inštalovanú vo vašom počítači!!!!!

Už po piaty krát otvoríme priestor pre spoločné zážitky. Pokojne sa usaďte doma a nechajte sa sprevádzať …  
Netradičným spôsobom reagujeme na témy starnutia. Aký je tanec starnutia? Je v starnutí krása? 
Predstavenie vzniklo z dlhodobého výskumu choreografky Anny Sedlačkovej, ktorého impulzom bolo vlastné starnutie, jeho rôzne etapy, prejavy, pocity a témy. Významnou mierou ovplyvnila jej pohľad na starnutie spolupráca s kolegami z rôznych umeleckých alebo spoločenských oblastí, medzi inými s choreografkou Martou Renzi (USA), s etnologičkou Ľubicou Voľanskou, s biologičkou Martou Ollé, hudobným skladateľom Petrom Grollom a tanečníkmi, jej bývalými študentmi rôznych generácií.
 

Podujatie prebehne na platforme ZOOM. Doporučujeme pozerať na počítači (nie na mobilnom telefóne).

Vstupenky: https://tootoot.fm/sk/events/61e6dc12e01fb90b8c06d075

style="margin-bottom: 10px; color: rgb(39, 39, 39); font-family: Montserrat, " open="" sans",="" "sans-serif";="" font-size:="" 16px;="" background-color:="" rgb(245,="" 245,="" 245);"="">Choreografia, réžia: Anna Sedlačková
Hudba: Peter Groll
Kostýmy a scéna: Dorota Cigánková
Svetelná réžia: Jozef Miklós
Účinkujú: Anna Sedlačková, Daniel Raček, Katarína Vlniešková, Anna Hurajtová, Denisa Šeďová, Lukáš Bobalík
Technická podpora: Petra Hanzlíková
Hosť večera: Marta Ollé

Produkcia: Neskorý zber o.z.  
Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Názov prímateľa
Neskorý zber

Celkový rozpočet:
9 512,00 €

Výška podpory:
9 000,00 €