Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Knižné túry

Krátky opis
Nákupom nových knižničných jednotiek z finančných prostriedkov podporeného projektu Knižné túry do šurianskej knižnice sa skvalitnila individuálna a kolektívna práca s používateľmi a čitateľmi. Prírastky sú elektronicky spracované a prístupné širokej verejnosti prostredníctvom on-line katalógu na webovej stránke www.mskssurany.sk.
Fotogaléria
Názov podujatia
Knižné túry

Miesto konania / kraj
Šurany / Nové Zámky

Termín konania
03.08.2020 - 31.03.2021

Popis projektu

 FPU podporil projekt Knižné túry sumou 3500,- €, celková hodnota zakúpených kníh bola 3577,92 €. Bolo zakúpených 265 KJ: 75 ks náučnej literatúry pre dospelých, 104 ks beletrie pre dospelých, 73 ks beletrie pre deti a mládež a 13 ks detskej náučnej literatúry.

Čitatelia a používatelia ocenili novinky a bestselery na oddeleniach pre dospelých: Sedem sestier, Gundžovníky a iné. Na oddelení pre deti a mládež zaujali komiksy: Bežná, Unesení, PÉ ER DÉ a Čierna oslava . Na oddelení náučnej literatúry vzbudili záujem životopisy Volali ma bitkár, populárno náučná a motivačná literatúra Nedostupný otec, Prečo spíme.

Každá knižničná jednotka zakúpená s finančným príspevkom Fondu na podporu umenia je označená logom a vetou: "Nákup kníh z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia". Bol vytlačený plagát na propagáciu čítania kníh získaných z tohto projektu. Na webovej stránke je propagácia logom FPU a nápisom: "Podujatia, nákup knižného fondu, technické vybavenie a knižničná infraštruktúra sú financované z verejných zdrojov Fondu na podporu umenia".

Propagácia projektu sa uskutočnila prostredníctvom sociálnych sietí a na webových stránkach http://www.mskssurany.sk,">www.mskssurany.sk, www.surany.sk.

 

Názov prímateľa
Mestské kultúrne stredisko

Celkový rozpočet:
3 500,00 €

Výška podpory:
3 500,00 €