Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Rozprávková truhlica

Krátky opis
Rozprávková truhlica. Autorská hudobno cinoherná rozprávka o dvoch túlavých chlapcov , ktory si zijú strereotypným životom až kým honich nenaruší zázračná truhlica. Ta im ma ukázat ake dolezite je pristeľstvo a mat vytýčený životný ciel ktorý by im dával zmysel a zmenil ich život na o mnoho lepší. Šlo o interaktívne prevedenie a teda sme zapájali deti aby tak samy zistili aky je to pocit spolupatričnosti, pomoci jeden druhému a vnímanie rozdielu medzi dobrom o zlom.
Fotogaléria
Názov podujatia
Rozprávková / zázračná truhlica

Miesto konania / kraj
Košice / Košice I,Košice II,Košice III,Košice IV

Termín konania
05.08.2021 - 13.10.2021

Popis projektu

Rozprávková truhlica. Je auzorskou rozorávkou . Ide o príbeh dvoch túlavých chlapcov ,ktorý sa túlaju ulicami, žobrú , kradnú a vyrábajú len problemy. Tento neustály stereotyp im narusi zázračná truhlica. Jeden z nich sa vdaka cestovatelskej truhlici dostane do ineho sveta plnèho bohatstva. Jeho kamarát ho tým ale stráca. Skusobny proces prebiehal celkovo 2 a pol mesiaca velmi intenzívne. Divaci reagovali pozitívne a boli nadšené. Predstavenie je unteraktívne a tak sa ddti zapájali do deja a spoločne sme hladali dobro a bijovali proti zlu. Takto sme si nachadzalu priatelstvo a tachranili aj priatelstvo dvoch tulavcov.

Názov prímateľa
Tomáš Diro

Celkový rozpočet:
0,00 €

Výška podpory:
3 000,00 €