Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

CLASS!CAL koncerty

Krátky opis
CLASS!CAL koncerty sú ideovým nasledovníkom projektu Komorné koncerty v slovenských mestách, ktorý bol mnoho rokov ťažiskovým projektom Spolku koncertných umelcov a plne sa hlási k jeho umeleckému dedičstvu. Prostredníctvom neho SKU každoročne importuje vrcholné slovenské interpretačné umenie do regiónov
Fotogaléria
Názov podujatia
CLASS!CAL koncerty: Magdaléna Bajuszová

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
27.12.2021

Popis projektu
Ďalším v poradí zo série online vysielaní projektu CLASS!CAL koncerty - klavírny recitál vynikajúcej Magdalény Bajuszovej. 
Podujatie sa uskutoční v spolupráci s MKC Hlohovec a Hudobnou a tanečnou fakultou VŠMU v Bratislave v priestoroch koncertnej sály Dvorana.
// Stream koncertu budete môcť sledovať priamo tu - v udalosti podujatia.
Tešíme sa na Vás! 
_____
PROGRAM
Alexander Albrecht
Neujahrgruss
Memy
Die Nacht
Ilja Zeljenka
Sonáta pre klavír č. 20 - premiéra
Presto 
Largo tranquillo
Štefan Németh - Šamorínsky
Capriccio
Meditácia na tému Nicola Paganini
Epitaf
_____
Podujatie podporil ako hlavný partner projektu Fond na podporu umenia.
S finančným príspevkom Hudobného fondu.
Názov prímateľa
Spolok koncertných umelcov

Celkový rozpočet:
9 800,00 €

Výška podpory:
8 000,00 €