Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Strategická koncepcia rozvoja podujatia DRUMFEST SLOVAKIA

Krátky opis
DRUMFEST SLOVAKIA sa počas svojich 3 ročníkov svojej existencie stal miestom stretnutí a výmeny skúseností medzi jednotlivými členmi bubeníckej obce. Má veľký význam pre ľudí, ktorí sa venujú hre na bicie nástroje. Strategická koncepcia rozvoja podujatia DRUMFEST SLOVAKIA zahŕňa históriu podujatia, SWOT analýzu podujatia, dramaturgiu podujatia, možnosti financovania festivalu, pripravované novinky a ďalšie časti. Je vytvorená v tlačenej a elektronickej forme.
Fotogaléria
Názov podujatia
Strategická koncepcia rozvoja podujatia DRUMFEST SLOVAKIA

Miesto konania / kraj
Pezinok / Pezinok

Termín konania
01.02.2021 - 31.12.2021

Popis projektu

DRUMFEST SLOVAKIA sa počas svojich 3 ročníkov svojej existencie stal miestom stretnutí a výmeny skúseností medzi jednotlivými členmi bubeníckej obce. Má veľký význam pre ľudí, ktorí sa venujú hre na bicie nástroje. Všetky aktivity slúžia k zvyšovaniu povedomia o možnostiach a dôležitosti bicích nástrojov v rámci hudby. Festival spája bubenícku komunitu na Slovensku a má predpoklad trvalej udržateľnosti. Strategická koncepcia rozvoja podujatia DRUMFEST SLOVAKIA zahŕňa históriu podujatia, SWOT analýzu podujatia, dramaturgiu podujatia, možnosti financovania festivalu, pripravované novinky a ďalšie časti. Je vytvorená v tlačenej a elektronickej forme.

Informovanie verejnosti o podpore FPU na: 

www.feelme.sk/drumfest-slovakia http://www.feelme.sk/drumfest-slovakia">www.feelme.sk/drumfest-slovakia  style="font-size:12.0pt;line-height:115%; font-family:" arial","sans-serif";mso-fareast-font-family:calibri;mso-fareast-theme-font:="" minor-latin;mso-ansi-language:sk;mso-fareast-language:en-us;mso-bidi-language:="" ar-sa"=""> 

instagram Drumfest Slovakia

facebook Drumfest Slovakia

Názov prímateľa
Peter Bittner

Celkový rozpočet:
0,00 €

Výška podpory:
1 500,00 €