Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Svetové kultúrne dedičstvo UNESCO - Terchovská muzika v čase Vianoc

Krátky opis
Miestne kultúrne stredisko Terchová Vás pozýva v utorok 28. decembra 2021 o 18.00 hod. do Terchovskej galérie umenia na sviatočný program s názvom "Buďme všetci potešení". Predstavia sa účinkujúci: Ťažká muzika, Trio z Chotára, Janka a Zuzka Patrnčiakové, Nebeská muzika, Zbojband, žiaci a učitelia základnej umeleckej školy Akadémia muzika.
Fotogaléria
Názov podujatia
Buďme všetci potešení

Miesto konania / kraj
Terchová / Žilina

Termín konania
28.12.2021

Popis projektu

Miestne kultúrne stredisko Terchová Vás pozýva v utorok 28. decembra 2021 o 18.00 hod. do Terchovskej galérie umenia na sviatočný program s názvom "Buďme všetci potešení". Predstavia sa účinkujúci: Ťažká muzika, Trio z Chotára, Janka a Zuzka Patrnčiakové, Nebeská muzika, Zbojband, žiaci a učitelia základnej umeleckej školy Akadémia muzika. Účinkujúci chcú programom prispieť ku zachovaniu a rozvoju medzinárodne ocenenej regionálnej ľudovej hudby. Pre jej zachovanie odznejú na koncerte autentické podoby archaickej hudobnej tradície viažuce sa na obdobie Vianoc. Na druhej strane má koncert zámer prispieť ku rozvoju domácej tradičnej kultúry formou ukázania aj novej autorskej hudobnej tvorby, ktorá je inšpirovaná terchovskou muzikou zapísanou do UNESCO. Koncert sa bude konať v súlade s aktuálnymi pandemickými opatreniami.

Názov prímateľa
Miestne kultúrne stredisko Terchová

Celkový rozpočet:
2 150,00 €

Výška podpory:
2 000,00 €