Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Kultúrne centrum Museum v Martine 2021

Krátky opis
Celomesačný program Kc museum bude v mesiaci december v online priestore.
Fotogaléria
Názov podujatia
Celomesačná program Kc Museum v Martine

Miesto konania / kraj
Martin / Martin

Termín konania
03.12.2021 - 10.12.2021

Popis projektu

Celomesačný program Kc museum bude v mesiaci december v online priestore.


02.12.2021. o 18.00. Fest kultúrne

Fest Kultúrne je moderovaná diskusia, ktorá vám približi kultúrne dianie v Turci. Kto sú ľudia, ktorí za našimi kultúrnymi zážitkami stoja? Je v našom okolí kultúry dostatok? Čo všetko sa môže zlepšiť? Odpovede na tieto otázky hľadáme s kompetentnými hosťami, ale aj s divákmi, ktorí ponúkajú konštruktívne riešenia.
Moderuje: Miloš Hrabovský
Hosť: Radoslav Pančik




03.12.2021. 20.00.  Dávid Kollár- Jánošik 2021

Hudbu k filmu pripravil netradičný spôsobom. Inšpiroval sa maliarskou technikou Pentimento (vrstvenie nových malieb na staré).

Ako sám povedal: "Nechcel som urobiť hudbu, ktorý by divák očakával v prvom pláne. Použil som staré orchestre od Kilara, Zeljenku, Cikkera, a urobil som z nich hudobné "grafiky." Vystrihoval som z nich časti, spomaľoval, zrýchľoval a vrstvil ich na seba. Do týchto "grafík" hrám naživo. Na pódiu mi pomáha môj hudobný kolega Tomáš Mutina, ktorý grafiky, ale aj moju hru dopĺňa o zvukový procesing.



10.12:2021. o 20.00. vLáska


Mariána Slávku môžu fanúšikovia poznať ako bubeníka a klaviristu z kapiel Longital, IMT Smile, Sounds Like This, Talent Transport či skupiny Doroty Nvotovej. V roku 2017 zaujal nápaditým autorským debutom vLáska. Líniu intímnej klavírnej tvorby kombinovanej s elektronikou teraz rozvíja ďalej na albume Vláska 2, ktorý vychádza vo vydavateľstve Slnko Records

Názov prímateľa
Kultúrne centrum Museum o.z.

Celkový rozpočet:
11 082,00 €

Výška podpory:
10 000,00 €