Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Sandwritten

Krátky opis
Work-in-progress, príprava a uvedenie projektu Sandwritten na vernisáži v kultúrnom centre Farmstudio.
Fotogaléria
Názov podujatia
Sandwritten - work-in-progress performance

Miesto konania
Česká republika

Termín konania
07.09.2021 - 11.09.2021

Popis projektu

Work-in-progress uvedenie projektu Sandwritten na vernisáži v kultúrnom centre Farmstudio.

Sandwritten - nestálosť pravidiel, pominuteľnosť okamžiku, ktorý sa z našej pamäti ztráca rovnako ako odkaz napísaný do piesku, rovnako ako okamžik strávený na predstavení.

autorka a performerka: Lenka Švolíková

dramaturgická spolupráca: Ondřej Holba

pohybová spolupráca: Stéphanie N’Duhirahe

fotografie: Pavel Matela a Ondřej Holba

Názov prímateľa
Lenka Švolíková

Celkový rozpočet:
0,00 €

Výška podpory:
3 000,00 €