Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Tváre z kníh

Krátky opis
Realizácia komunitných aktivít - besedy, workshopy, prednášky, piknikové čítanie, storytelling, dramatizované čítanie s divadelným predstavením pre deti, muzikománia a rodinný večer, s cieľom osobných stretnutí s tvorcami literatúry, živé diskusie odborníkov z rôznych oblastí, ktoré povzbudia návštevníkov k získaniu čitateľských návykov, literárne formujú ich osobnosť a budujú pozitívny vzťah ku knižnici, ako k miestu ich kultúrneho a spoločenského rastu a možnosti celoživotného vzdelávania.
Fotogaléria
Názov podujatia
Obludárium s Marekom Cinom

Miesto konania / kraj
Trebišov / Trebišov

Termín konania
10.11.2021

Popis projektu

10. novembra 2021 o 10:30 h.  a  12:00 h - workshop, zameraný na prezentáciu tvorby ilustrátora Mareka Cina, ktorého tvorba je inšpirovaná bájkami. 

Ilustrátor vnukne nápad a deti si prostredníctvom  fantázie vytvoria vlastný svet oblúd.


Sprievodnou aktivitou podujatia je výstava cyklu 12 grafík Mareka Cina s názvom "Obludárium".  Tvorba tohto ilustrátora má zvláštnu atmosféru. Cyklus ponúka autorovu subjektívnu transformáciu ľudí a ľudkov, skutočných i vymyslených, ktorí ho obklopujú a sem-tam pozitívne alebo negatívne ovplyvňujú.


Názov prímateľa
Zemplínska knižnica v Trebišove

Celkový rozpočet:
3 334,00 €

Výška podpory:
3 000,00 €