Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Štvornožky ku knihám

Krátky opis
Projekt Štvornožky ku knihám je určený deťom a ich rodičom, so zámerom budovania vzťahu ku knihám, čítaniu, ale aj ku knižnici. Cieľom projektu je priviesť deti od útleho veku prostredníctvom zážitkových čítaní a tvorivých dielní ku knihám, čítaniu a počúvaniu.
Fotogaléria
Názov podujatia
Štvornožky ku knihám - Už si čítaj sám!

Miesto konania / kraj
Prešov / Prešov

Termín konania
01.10.2021

Popis projektu

Milí rodičia, obľúbené podujatie Štvornožky ku knihám rozširujeme aj o časť, ktorá bude špeciálne venovaná dospelým.

Pripravujeme pre Vás sériu 7 prednášok o knihách a čítaní s deťmi. 

Piaty online webinár bude viesť lektor Tibor Hujdič. Spolu s ním sa pokúsime zodpovedať si otázky - Kedy je čas prestať čítať svojim deťom? Keď sa dieťa začalo učiť čítať? Keď už čítať vie? Nikdy? :) Webinár bude zameraný na úvahy nad otázkou: Kedy a ako sa dieťa stáva samostatným, nezávislým čitateľom?, resp. nad otázkou: Ako predísť celoživotnému "nečitateľstvu" našich detí?

https://www.kniznica-poh.sk/index.php/o-nas/sluzby-kniznice/podujatia-1/156-stvornozky-ku-kniham/595-stvornozky-ku-kniham-uz-si-citaj-sam

Názov prímateľa
Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove

Celkový rozpočet:
3 140,00 €

Výška podpory:
2 700,00 €