Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Mladý moderátor 2021

Krátky opis
Krajské kolo súťaže mladých amatérskych moderátorov a redaktorov od 15 - 25 rokov
Fotogaléria
Názov podujatia
Mladý moderátor 2021 - krajské kolo súťaže

Miesto konania / kraj
Nitra / Nitra

Termín konania
21.10.2021

Popis projektu

Súťaž Mladý moderátor 2021 je určená pre všetkých  mladých ľudí, ktorí sa zaujímajú o moderovanie a chcú sa v ňom zdokonaliť. Súťaž sa realizuje v dvoch kategóriách I. kategória 15 - 18 rokov a II. kategória od 18 - 25 rokov. Súťaží sa v 5 súťažných disciplínach a to: interpretácia spravodajského textu, interpretácia reklamného textu, vedenie rozhovoru, moderovanie vlastnej relácie a reportáž. Súťažiaci sú povinný si všetky súťažné disciplíny pripraviť vopred doma a vytvoriť z nich ucelenú reláciu. Počas rozborového seminára vám porota, ktorej členovia pôsobia dlhé roky v mediálnom prostredí, odovzdá cenné rady a skúsenosti. Po skončení súťaže sa uskutoční beseda so známym moderátorom a dozvieme sa viac o tom, ako sa pracuje v rádiu a televízii.

Názov prímateľa
Krajské osvetové stredisko v Nitre

Celkový rozpočet:
1 630,00 €

Výška podpory:
1 500,00 €