Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Cyklus koncertov Quasars Ensemble

Krátky opis
Projekt Cyklus koncertov Quasars Ensemble je zameraný na prezentáciu pôvodnej slovenskej hudobnej tvorby, slovenského interpretačného umenia, ako aj prezentáciu u nás málo hrávaných významných diel kľúčových skladateľských osobností 20. a 21. storočia. Interpretom je komorný súbor Quasars Ensemble, ktorý za 13 rokov svojej existencie a vďaka medzinárodnému umeleckému kreditu privíta na koncertoch významné skladateľské a interpretačné osobnosti.
Fotogaléria
Názov podujatia
Adieu / Koncert Quasars Ensemble

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
20.10.2021

Popis projektu

Dátum:  20. 10. 2021 19.00 h
Miesto: Malé koncertné štúdio Slovenského rozhlasu, Mýtna 1, Bratislava

Účinkujúci:
Quasars Ensemble

Ivan Buffa, dirigent, klavír

Hosť:
Viera Janárčeková, skladateľka (SK/DE)

Program:


Viera Janárčeková - Narratorium (2008/2021) premiéra novej verzie

Julia Purgina - Musique noir II (2020) slovenská premiéra

Jozef Podprocký - Sempre solo, op. 5 (1966)

Judit Varga - Blumenstück (in memoriam Iván Eröd) slovenská premiéra (2020)
Roman Berger - Requiem da camera (1998)

Názov prímateľa
QUASARS

Celkový rozpočet:
15 000,00 €

Výška podpory:
12 000,00 €