Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Vzdelávanie v neprofesionálnom umení a astronómii III.

Krátky opis
14. OKTÓBER 2021, 13.30 FOTOIMPULZY – JESENNÉ INŠPIRÁCIE fotografický workshop pre začiatočníkov a nadšencov v oblasti fotografie bez rozdielu veku či technického vybavenia Lektor: Jozef Peniak kde: Ivanka pri Nitre
Fotogaléria
Názov podujatia
FOTOIMPULZY – JESENNÉ INŠPIRÁCIE

Miesto konania / kraj
Ivanka pri Nitre / Nitra

Termín konania
14.10.2021

Popis projektu

Pozývame vás na workshop, na ktorom sa naučíte lepšie využívať svoj fotoaparát alebo smartfón, zistíte ako správne komponovať, zlepšíte si svoje fotografické videnie so zreteľom na rôzne fotografické žánre. Osvojíte si základné fotografické výrazové prostriedky, vyskúšate si prípravu fotografií do tlače s prihliadnutím na správne nastavenie jasu, farebnosti a rozlíšenia záberov vo vzťahu k tlačovému formátu.

 

 

Viac info na www.kosnr.sk

" target="_blank">http://www.kosnr.sk/">www.kosnr.sk

www.kosnr.sk

" target="_blank">http://www.kosnr.sk/">www.kosnr.sk

Názov prímateľa
Krajské osvetové stredisko v Nitre

Celkový rozpočet:
18 205,00 €

Výška podpory:
15 000,00 €