Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Go where you want to go (pracovný názov)

Krátky opis
Predstavenie najnovších monumentálnych kresieb a prezentáciu autorskej knihy - bibliofílie. Vo verejnom priestore.
Fotogaléria
Názov podujatia
Go where you want to go

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
28.09.2021

Popis projektu

https://fb.me/e/1y3NZrKuahttps://fb.me/e/1y3NZrKua">https://fb.me/e/1y3NZrKua href="https://fb.me/e/1y3NZrKuahttps://fb.me/e/1y3NZrKua">https://fb.me/e/1y3NZrKua class="kvgmc6g5 cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql" style="overflow-wrap: break-word; margin: 0px; font-family: system-ui, -apple-system, system-ui, " .sfnstext-regular",="" sans-serif;="" color:="" rgb(5,="" 5,="" 5);="" font-size:="" 15px;"="">Srdečne Vás pozývam na odkladanú výstavu, ktorá prebehne formou jednorázovej akcie - netradične - vo verejnom priestore.

***
Z viacerých dôvodov som dlhšiu dobu zvažovala akým spôsobom poňať predstavenie najnovších monumentálnych kresieb a prezentáciu autorskej knihy - bibliofílie.
Samotné miesto vzniku, prostredie objektu funkčnej továrne na drôty, podporil snahu vyhnúť sa čistým white cube priestorom a hľadať skôr v autentickej špine. Usmerniť svoj zámer (dostatočný odstup, svetlo) smerom k industriálnejším objektom.
Naskytlo sa množstvo zaujímavej architektúry - dnes však v dezolátnom stave, a aj preto z hľadiska bezpečnosti bude výsledná inštalácia nakoniec upevnená na terasovitom schodisku/rampe pod mostom Lafranconi v Bratislave.
***
Projekt podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia formou štipendia




Výstava prebehla formou jednodňovej akcie.

Názov prímateľa
Hana Garová

Celkový rozpočet:
0,00 €

Výška podpory:
2 026,00 €