Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

CLASS!CAL koncerty

Krátky opis
CLASS!CAL koncerty sú ideovým nasledovníkom projektu Komorné koncerty v slovenských mestách, ktorý bol mnoho rokov ťažiskovým projektom Spolku koncertných umelcov a plne sa hlási k jeho umeleckému dedičstvu. Prostredníctvom neho SKU každoročne importuje vrcholné slovenské interpretačné umenie do regiónov.
Fotogaléria
Názov podujatia
CLASS!CAL koncerty: Karol Samuelčík

Miesto konania / kraj
Šaľa / Šaľa

Termín konania
07.10.2021

Popis projektu

PROGRAM:


Astor Piazzolla (1921-1992)

Cuatro estaciones porteñas

I. Primavera Porteña, II. Verano Porteño, III. Otoño Porteño, IV. Invierno Porteño

 

Radamés Gnattali (1906-1988)

Petite suite

I. Pastoral, II. Toada, III. Frevo

 

Pixinguinha (Alfredo da Rocha Vianna Jr., 1897 - 1973)

Proezas de solon, Naquele tempo, Carinhoso

V. de Moraes / A. C. Jobim (1913-1980 / 1927-1994)

Felicidade

Pixinguinha

Um a zero

Názov prímateľa
Spolok koncertných umelcov

Celkový rozpočet:
9 800,00 €

Výška podpory:
8 000,00 €