Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Cena za architektúru CE ZA AR 2021

Krátky opis
Úlohou CE ZA AR je zdôrazňovať kultúrnu hodnotu architektonických diel, podporovať excelentnosť profesionálnych výkonov architektov, no predovšetkým kultivovať verejné povedomie o nutnosti rozvoja kvalitnej architektúry, ako základného princípu zvyšovania kvality prostredia. Slovenská komora architektov každoročne prezentuje nominované diela, ako realizácie s osobitným významom v jednotlivých kategóriách, ktoré si pre svoju originalitu a výnimočnosť zaslúžia osobitnú pozornosť.
Fotogaléria
Názov podujatia
Týždeň súčasnej slovenskej architektúry

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
29.09.2021 - 07.10.2021

Popis projektu

Všetkých priaznivcov slovenskej architektúry pozývame na sledovanie cyklu videomedajlónov "Týžden súčasnej slovenskej architektúry", ktorý predstaví finalistov aktuálneho ročníka Ceny za architektúru CE ZA AR 2021 v jednotlivých kategóriách. Vždy na Dvojke (RTVS) od 19:40 a to v nasledovných termínoch:

29.09. (streda) Rodinné domy
30.09. (štvrtok) Interiér
04.10. (pondelok) Občianske a priemyselné stavby
05.10. (utorok) Bytové domy a Exteriér
06.10. (streda) Fenomény architektúry

Zavŕšením týždňa bude slávnostné odovzdávanie ocenení CE ZA AR 2021, ktoré sa uskutoční vo štvrtok 7.10. už tradične v Starej tržnici v Bratislave. Večerom nás opätovne prevedie predseda poroty aktuálneho ročníka a architekt Peter Moravčík. Pripojte sa k nám k sledovaniu priameho prenosu od 20:10 rovnako na Dvojke.

www.cezaar.tv

https://www.cezaar.tv/">www.cezaar.tv

style="border: 0px; font-family: " work="" sans",="" sans-serif;="" font-size:="" 14px;="" margin-bottom:="" 24px;="" outline:="" 0px;="" padding:="" 0px;"="">

Názov prímateľa
Inštitút Slovenskej komory architektov (ISKA)

Celkový rozpočet:
183 000,00 €

Výška podpory:
30 000,00 €