Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Reprízy divadla SpozaVoza

Krátky opis
Blues jedného otca je inscenácia režiséra Petra Palika, ktorej hlavnou témou je život muža na "materskej dovolenke."
Fotogaléria
Názov podujatia
Blues jedného otca (predstavenie+workshop)

Miesto konania / kraj
Žilina / Žilina

Termín konania
11.08.2021

Popis projektu

Monodráma Blues jedného otca je inšpirovaná knihou Petra Šabacha Putovanie morského koňa. Jej hlavnou témou je život muža na "materskej dovolenke." Text Petra Palika je v mnohom autentickou výpoveďou autora a nesie v sebe stopy dokumentárneho divadla. 

Réžia, scenár: Peter Palik

Scéna a kostýmy: Peter Palik a Miro Mihálek

Hudba: Andrea Kružliaková

Hrá: Miro Mihálek


Vstupné: dobrovoľné


Projekt z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia a MČ Bratislava-Staré mesto.

Fond na podporu umenia je hlavným partnerom projektu.

Názov prímateľa
SpozaVoza

Celkový rozpočet:
5 530,00 €

Výška podpory:
5 000,00 €