Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Kreatívne tvorenie

Krátky opis
Zámerom workshopov určených amatérskym fotografom, rozvoj kreatívneho myslenia, sebapoznávanie, stretávanie sa, výmena skúseností. Našim cieľom je usporiadanie jednodňového fotografického workshopu, rozborového seminára, ktoré ukončíme vernisážou výstavy fotografických príbehov v Regionálnom osvetovom stredisku v Nových Zámkoch.
Fotogaléria
Názov podujatia
Fotopríbeh

Miesto konania / kraj
Nové Zámky / Nové Zámky

Termín konania
01.10.2021 - 05.11.2021

Popis projektu

Workshop - Fotografický seriál:
- fotografia má charakter cyklov, nie solitérov
- trendový výtvarný prejav v cykloch, ktoré umožňujú vyjadriť obsah

Samotný workshop sa začína prezentáciou, ako správne vytvárať fotopríbeh, pokračuje fotografovaním v teréne a ukončí sa výstavou s rozborovým seminárom v Regionálnom osvetovom stredisku v Nových Zámkoch.

Názov prímateľa
Regionálne osvetové stredisko v Nových Zámkoch - Regionális Művelődési Központ, Érsekújvár

Celkový rozpočet:
3 302,00 €

Výška podpory:
3 000,00 €