Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Podujatia a aktivity OZ QUASARS

Krátky opis
Projekt Podujatia a aktivity OZ QUASARS zahŕňa viacero podujatí a aktivít OZ QUASARS v roku 2020 a 2021, ako: “A. Lourié/A. Schnittke - Ruská moderna“ (2 koncerty), “2 klavíry“ (1 koncert klavírneho dua D. Buffa – I. Buffa), 4 skladateľské workshopy so vzdelávacím charakterom a 3 zahraničné pracovné stretnutia s množstvom konzultácií za účelom prípravy koncertných a edukačných podujatí na roky 2021 a 2022.
Fotogaléria
Názov podujatia
Two Pianos

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
24.09.2021

Popis projektu

Dátum:  24. 9. 2021 19.00 h
Miesto: Malé koncertné studio Slovenského rozhlasu, Mýtna 1, Bratislava

 

Unikátne diela pre dva klavíry z pera súčasnej svetovej skladateľskej špičky v slovenskej premiére predstaví klavírne duo Diana Buffa a Ivan Buffa.

 


Program:


Morton Feldman - Two Pianos (1957), slovenská premiéra
Dai Fujikura - Cosmic Maps (2014), slovenská premiéra

Jana Kmiťová - Naklonené roviny (2005)

Justė Janulytė - Silence of the Falling Snow (2003), slovenská premiéra
Henry Duttileux - Quatre figures de résonances (1970-1976), slovenská premiéra
Ivan Buffa - Two (2021),  svetová premiéra
*

Názov prímateľa
QUASARS

Celkový rozpočet:
35 500,00 €

Výška podpory:
30 000,00 €