Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Štrnásty ročník festivalu Are You FREE?

Krátky opis
Malý festival nekomerčnej hudby. Termín konania: 10-11.9. 2021 Začiatok: 20.00 hod. Miesto konania: NFG klub, Korzo B. Bartóka 788/1, Dunajská Streda Vstup: voľný
Fotogaléria
Názov podujatia
Hudobný festival Are You FREE?

Miesto konania / kraj
Dunajská Streda / Dunajská Streda

Termín konania
10.09.2021 - 11.09.2021

Popis projektu

V piatok 10. a sobotu 11. septembra prebehne v juhoslovenskom meste Dunajská Streda 13. ročník festivalu ARE YOU FREE?. Čiže dva dni jazzovej a improvizovanej hudby v širokom rozpätí. Na programe sú tieto súbory:

Piatok 10. 9.

JWQ (Janoušek-Wroblewski Quartet) (CZ)

Nagy Emma Quintet (HU)

Slávo Krekovič (SK)

Sobota 11. 9.

Szymon Klima Quintet (PL)

Tariqa (MA/HU)

Szabó, Hanousek, Drnek (SK/CZ)

Festival z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia. 



Názov prímateľa
Občianske združenie Na´conxypan

Celkový rozpočet:
5 750,00 €

Výška podpory:
5 000,00 €