Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Prezentácia slovenskej hudby na medzinárodnom festivale Czech Music Crossroads

Krátky opis
Czech Music Crossroads je významná európska hudobná platforma, kde sa pred poprednými zahraničnými publicistami, organizátormi, agentami uskutočňujú panelové diskusie na aktuálne témy, workshopy pre hudobníkov a showcase koncerty troch skupín z Českej republiky, Slovenska, Poľska a Maďarska. Slovensko posiela na showcase Trojku Zuzany Homolovej, Capre a Rusín Čendeš Orchestra. Ťažisko konferencie sa po minulom ročníku ešte viac posúva k hudobnému exportu.
Fotogaléria
Názov podujatia
Czech Music Crossroads 2016

Miesto konania
Česká republika

Termín konania
12.07.2016 - 13.07.2016

Popis projektu

Tri slovenské skupiny sa v polovici júla zúčastnili na festivale Czech Music Crossroads, ktorý sa koná v rovnakých priestoroch Dolných Vítkovíc ako festival Colours of Ostrava. Počas dvoch dní, 12. a 13. júla, sa predstavia po tri skupiny z Česka, Poľska, Slovenska a Maďarska pred zahraničnými odborníkmi, publicistami a promotérmi na prehliadke nazvanej Hudba od Baltu po Dunaj.
Za Slovensko zástupcovia platformy World Music from Slovakia vybrali kapely Trojka Zuzany Homolovej z Bratislavy, Capre zo Šale a Rusín Čendeš Orchestra z Banskej Bystrice.


Názov prímateľa
AMITY

Celkový rozpočet:
4 008,00 €

Výška podpory:
2 500,00 €