Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Majstrovské kurzy svetových husľových virtuózov - 9. ročník

Krátky opis
Josef Špaček, husľový virtuóz svetového mena, pricestuje na Slovensko, aby odovzdal svoje bohaté skúsenosti mladej generácií slovenských umelcov. V rámci svojho pobytu na Slovensku odohrá sólový recitál a povedie majstrovské kurzy, ktoré sú určené nielen pre študentov a pedagógov, ale aj pre širokú verejnosť.
Fotogaléria
Názov podujatia
Majstrovské kurzy a galakoncert Josefa Špačka

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
07.09.2021 - 08.09.2021

Popis projektu

Josef Špaček je husľový virtuóz, ktorý patrí medzi najžiadanejších sólistov vo svete klasickej hudby súčasnosti. Tento umelec prijal pozvanie a pricestuje na Slovensko, aby odovzdal svoje bohaté skúsenosti mladej generácií slovenských umelcov - študentov hudby. V rámci svojho pobytu na Slovensku odohrá svoj sólový recitál, spolu s klaviristom Miroslavom Sekerom (7. septembra 2021, 19:00, Veľký evanjelický kostol, Panenska ul. Bratislava) a následne na druhý deň (8. septembra, 9:00- 14:00, VŠMU) obaja povedú majstrovské kurzy, ktoré sú určené nielen pre študentov a pedagógov, ale aj pre širokú verejnosť. Projekt Majstrovské kurzy svetových husľových virtuózov v Bratislave (9. ročník) tak opäť zastreší svetoznámy umelec, ktorý svojím vkladom prispeje k rozvoju vzdelania mladej generácie slovenských umelcov.

Projekt je z verejných zdrojov podporený Fondom na podporu umenia, a finančnými partnermi projektu sú: Nadácia VÚB a Stadler - Trier Music Foundation.

Názov prímateľa
Sinfonietta Bratislava

Celkový rozpočet:
15 500,00 €

Výška podpory:
4 000,00 €