Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

LETO NITRIANSKEJ GALÉRIE/ prázdninové maľovanie

Krátky opis
Záverečná výstava k edukačno-prezentačného projektu Leto Nitrianskej galérie / Prázdninové maľovanie v Nitrianskej galérii
Fotogaléria
Názov podujatia
Zrkadlo umenia

Miesto konania / kraj
Nitra / Nitra

Termín konania
31.08.2021 - 03.10.2021

Popis projektu

ZRKADLO UMENIA

Záverečná výstava k edukačno-prezentačného projektu LETO NITRIANSKEJ GALÉRIE / PRÁZDNINOVÉ MAĽOVANIE v Nitrianskej galérii

31. 8. — 3. 10. 2021


Záverečná výstava výtvarných prác účastníkov edukačno-prezentačného programu spojená s odovzdávaním cien najlepším tvorcom.


31. 8. 2021 od 14:00 hod./ odovzdávanie cien
2. 9. 2021 od 10:30 hod./ odovzdávanie cien
7. 9. – 10. 9. 2021 od 10:30 hod. / odovzdávanie cien
(ceny sa budú odovzdávať oceneným deťom jednotlivo, podľa dopredu dohodnutého termínu)

Koncept výstavy: Elena Tarábková
Zmena programu vyhradená.
Vstup voľný
Miesto: Farebná galéria Nitrianskej galérie

Projekt z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia. Fond je hlavným partnerom projektu.


Názov prímateľa
Nitrianska galéria

Celkový rozpočet:
2 443,00 €

Výška podpory:
2 000,00 €