Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Wave 2021

Krátky opis
Pozývame Vás na špeciál Pecha Kucha Night, venovaný prírodnému staviteľstvu a zdravému pohybu detí ale aj ľudí. Pri príležitosti stavby prototypu zdravého ihriska. Pecha kucha bude spojená s akciou Deň zdravých domov na východ a prezentácie nového priestoru kultúrneho centra WAVE - Lancuch
Fotogaléria
Názov podujatia
Pecha Kucha Night Špeciál: Zdravé domy na východ - Veľký Šariš

Miesto konania / kraj
Prešov / Prešov

Termín konania
21.08.2021

Popis projektu

Pozývame Vás na špeciál Pecha Kucha Night, venovaný prírodnému staviteľstvu a zdravému pohybu detí ale aj ľudí. Pri príležitosti stavby prototypu zdravého ihriska.


Pecha kucha bude spojená s akciou Deň zdravých domov na východ a prezentácie nového priestoru kultúrneho centra WAVE - Lancuch


pozvaní hostia:
1. Kubo Andor - zdravé domy na východ
2. Vilo Holeva - rainbow system
3. Ivka VagaSiova - stavba svojpomocne
4. Juraj Kovaľ - rekonštrukcie a ekostavby
5. Zuzka Románová - o zdravom pohybe a vývoji detí
6. Lujza Hužvarová - lesná škôlka
7. Adam Bosák - Tradičné kachľové pece
8. Stano Tkáčik - Alternatívne a experimentálne pece
9. Pali Mészáros - rekonštrukcia drevenice


Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.


Názov prímateľa
Združenie WAVE

Celkový rozpočet:
57 500,00 €

Výška podpory:
50 000,00 €