Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Šestnásty ročník série jazzových koncertov

Krátky opis
Vystúpenie hudobnej formácie Note Noire Quartet z Talianska
Fotogaléria
Názov podujatia
Vystúpenie hudobnej formácie Note Noire Quartet z Talianska

Miesto konania / kraj
Dunajská Streda / Dunajská Streda

Termín konania
02.09.2021

Popis projektu

Z Talianska k nám zavíta vynikajúce kvarteto Note Noire, ktoré vzniklo na skrížení hudobných ciest jednotlivých členov formácie. Ich skladby boli napísané v duchu úplnej slobody, s ktorou si hudobníci hľadajú svoje miesto v moderných mestských hudobných prejavoch. V ich prípade je to všetko neoddeliteľné od zvuku a spôsobu hrania na nástrojoch, ktoré je možné prepojiť s európskou hudobnou tradíciou - husle, akordeón tango, gitara, basa.

Ruben Chaviano - husle

Roberto Beneventi - akordeón

Tommaso Papini - gitary

Mirco Capecchi - basa


Koncert sa uskutoční na nádvorí Žitnoostrovského múzea. V prípade nepriaznivého počasia sa presúva do výstavného pavilónu múzea.

Začiatok: 18.30 hod.

Názov prímateľa
Jazz Club DS

Celkový rozpočet:
8 290,00 €

Výška podpory:
7 000,00 €