Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Naše Kysuce 2021

Krátky opis
Zámerom projektu „Naše Kysuce 2021“ je realizovanie záujmovo-vzdelávacích aktivít pre deti, mládež a dospelých, zameraných na rozvoj nových inšpiratívnych foriem trávenia voľného času, vzdelávanie v oblasti neprofesionálneho umenia, rozvoja vedomostí.
Fotogaléria
Názov podujatia
Naše Kysuce 2021 - Remeslo srdcom - Plstenie

Miesto konania / kraj
Čadca / Čadca

Termín konania
31.08.2021

Popis projektu

Workshop Remeslo srdcom - Plstenie  je súčasťou vzdelávacieho projektu Naše Kysuce 2021. 

Jedným z cieľov tohto projektu je priblížiť verejnosti staré remeselné techniky historicky späté s našim regiónom, priblížiť nehmotné kultúrne dedičstvo nášho regiónu, rozšíriť poznatky o našej miestnej kultúre, zvykoch, tradíciách a živote našich predkov a motivovať deti, mládež i dospelých k zmysluplnému tráveniu voľného času pre dnešnú dobu atraktívnymi metódami.

Názov prímateľa
Kysucké kultúrne stredisko v Čadci

Celkový rozpočet:
7 800,00 €

Výška podpory:
7 000,00 €