Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

GOLDEN AGE FESTIVAL 2021

Krátky opis
Tri fantastické koncerty v jeden večer! Autentická hot jazzová a swingová hudba 20. až 50. rokov minulého storočia v podaní troch svetovo uznávaných kapiel!
Fotogaléria
Názov podujatia
GOLDEN AGE FESTIVAL 2021

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
18.09.2021

Popis projektu
Tri fantastické koncerty v jeden večer! Autentická hot jazzová a swingová hudba 20. až 50. rokov minulého storočia v podaní troch špičkových kapiel!
V období zlatej éry jazzu (Golden Age) znel ulicami miest a nočných klubov ragtime, hot-jazz, dixieland, swing či boogie-woogie. A práve tieto žánre budú znieť v autentickej interpretácii troch z najlepších hudobných zoskupení Európy.


LINE UP:
HOT SUGAR BAND feat. NICOLLE ROCHELLE (FR/USA)
ORIGINÁLNÍ PRAŽSKÝ SYNKOPICKÝ ORCHESTR (CZ)
FATS JAZZ BAND (SK)
Na záver skvelá improvizovaná jam session všetkých účinkujúcich


Vstupenky v predaji v sieti Ticketportal https://www.ticketportal.sk/?iframe&idpartner=528https://www.ticketportal.sk/?iframe&idpartner=528">https://www.ticketportal.sk/?iframe&idpartner=528 class="oajrlxb2 g5ia77u1 qu0x051f esr5mh6w e9989ue4 r7d6kgcz rq0escxv nhd2j8a9 nc684nl6 p7hjln8o kvgmc6g5 cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x jb3vyjys rz4wbd8a qt6c0cv9 a8nywdso i1ao9s8h esuyzwwr f1sip0of lzcic4wl py34i1dx gpro0wi8" href="https://www.ticketportal.sk/?iframe&idpartner=528https://www.ticketportal.sk/?iframe&idpartner=528">https://www.ticketportal.sk/?iframe&idpartner=528 rel="nofollow noopener" role="link" tabindex="0" target="_blank">
FaceBook: https://www.ticketportal.sk/?iframe&idpartner=528https://www.ticketportal.sk/?iframe&idpartner=528">https://www.ticketportal.sk/?iframe&idpartner=528 class="o9v6fnle cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql">
GOLDEN AGE FESTIVAL je jediný medzinárodný festival raného jazzu na Slovensku, ktorého sa tento rok uskutoční 7. ročník.

Podujatie z verejných zdrojov podporili: Fond na podporu umenia a Bratislavský samosprávny kraj, Veľvyslanectvo Českej republiky, Francúzsky inštitút.
Partneri podujatia: RTVS, Rádio Devín, Fokus optika, Middle cap.help, mesačník in.ba, Hudobné centrum, Hudobný život, mesačník in.ba, Citylife.sk, Mojakuktura.sk, Operaslovakia.sk, Musicpress.sk, Hlavné mesto SR Bratislava, Staromestské noviny, jazz.sk, skjazz.sk, Rádio


Názov prímateľa
Swingmánia

Celkový rozpočet:
18 580,00 €

Výška podpory:
5 000,00 €