Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Vzdelávanie v neprofesionálnom umení a astronómii III.

Krátky opis
3-dňová tvorivá dielňa pre detské, mládežnícke zbory i jednotlivcov
Fotogaléria
Názov podujatia
Spevom k srdcu, srdcom k hudbe

Miesto konania / kraj
Nitra / Nitra

Termín konania
23.08.2021 - 26.08.2021

Popis projektu

3-dňová tvorivá dielňa s prezentačným vystúpením pre detské, mládežnícke zbory i jednotlivcov

Všetkých spevákov i nespevákov, ktorí by radi strávili príjemné prázdninové chvíle v spoločnosti detí a mládeže rovnakých záujmov, pozývame na 3-dňovú tvorivú dielňu s prezentačným vystúpením.

Workshopy budú pozostávať z teoretickej, praktickej a prezentačnej časti. Súčasťou budú aj voľnočasové aktivity a animačný program. 

Hlasovú zložku bude mať na starosti  lektor- hlasový pedagóg, prácu so zborovou partitúrou – zborový dirigent. V posledný štvrtý deň dielní bude prebiehať  záverečné vystúpenie pre rodinných príslušníkov, vedúcich speváckych zborov a verejnosť v priestoroch KOS Nitra, kde sa deti predstavia so skladbami – repertoárom, nacvičeným počas speváckych dielní. 

Odborným garantom bude pedagóg Mgr.art. Marek Štrbák, PhD., ArtD. ktorý zabezpečí prácu so zborom a hlasovú zložku bude mať na starosti hlasová pedagogička Mgr. Iveta Štrbák Pandiová, PhD..

Názov prímateľa
Krajské osvetové stredisko v Nitre

Celkový rozpočet:
18 205,00 €

Výška podpory:
15 000,00 €