Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Stále je čo objavovať

Krátky opis
Aktivita Maľba na sklo má charakter workshopu zameraného na prácu s tradičnými technikami.
Fotogaléria
Názov podujatia
Maľba na sklo

Miesto konania / kraj
Humenné / Humenné

Termín konania
04.09.2021

Popis projektu

Aktivita „Maľba na sklo“   inšpirovaná tematikou folklóru (ľudový ornament, kvetinový vzor, dekoratívny ornament, a pod.) Účastníci si budú môcť vybrať aký vzor budú maľovať, šikovnejší aj podľa vlastnej fantázie.  Súčasťou aktivity bude prezentácia lektorky Jany Michalkovej, ktorá priblíži históriu tohto remesla. Každý účastník si svoj výtvor odnesie so sebou.

 

Názov prímateľa
Mestské kultúrne stredisko Humenné

Celkový rozpočet:
1 920,00 €

Výška podpory:
1 000,00 €