Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Hidepark 2021

Krátky opis
Hidepark je kultúrne centrum v Nitre postavené na dobrovoľníckom nadšení na bývalej skládke odpadu. Zo začiatku išlo hlavne o miesto, kde sme sa mohli ako komunita stretávať a prezentovať nekomerčnú hudbu. Postupne sme sa vyvinuli a v súčasnosti tu pôsobia nielen organizácie umelecké, ale aj športové a ekologické. Návštevníci sú rôznorodí, niektorí pestujú zeleninu v komunitnej záhrade, iní využívajú verejný gril, cyklo-dráhu, navštevujú workshopy alebo chodia primárne za umeleckým zážitkom.
Fotogaléria
Názov podujatia
Koncert: Space Cats + RSS B0YS (PL)

Miesto konania / kraj
Nitra / Nitra

Termín konania
27.08.2021

Popis projektu
V rámci série koncertov podporených Fondom na podporu umenia vás na Hideparku čaká tancovačka v nádychu Electro Night. Elektronickú viacžánrovú párty bratislavského tria Space Cats vystriedajú temné stránky elektroniky a techna od tajomnej dvojice poľských producentov, ktorí sa skrývajú za maskami.
_________________________________________________________
Koncert z verejných zdrojov podporil hlavný partner Fond na podporu umenia. Mediálny partner: Rádio_FM.
Názov prímateľa
TRIPTYCH o.z.

Celkový rozpočet:
23 100,00 €

Výška podpory:
20 000,00 €