Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Kultúrne centrum Cooltajner 2021

Krátky opis
Koncert bratislavskej formácie Červený bicykel v rámci kultúrneho leta v KC Cooltajner.
Fotogaléria
Názov podujatia
Červený bicykel v Cooltajneri | KONCERT

Miesto konania / kraj
Považská Bystrica / Považská Bystrica

Termín konania
20.08.2021

Popis projektu

Pozývame vás na koncert bratislavskej formácie Červený bicykel, ktorý sa uskutoční v piatok 20.8. o 20:00 v KC Cooltajner (v prípade priaznivého počasia na rukách, ktoré znamenajú svet).

Červený bicykel sa prezentuje vlastnou tvorbou v žánri folk rock. Slovenské texty a hudba sú inšpirované cestovaním, prírodou a samozrejme láskou. 

Jednoducho je to kapela, ktorá pedáluje krajinou s cieľom robiť ľudí šťastnejšími. Štyria kamaráti a jedna vášeň pre muzičku. Tak neváhaj a sadaj, do pedálov šlap!

Červený Bicykel sú:

Víťazoslav Chrappa – spev a gitara, autor textov a hudby

Richard Kamenický - bicie

Michal Konopeus – el.gitara

Andrej Jeriga – basgitara

tvorba kapely: https://www.youtube.com/watch?v=OrrQgDxiB78...

https://www.youtube.com/watch?v=9tSTnSSR0jY...

https://www.youtube.com/watch?v=ZuGP1id-i0A...

Koncert z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia. 

Názov prímateľa
COOLTAJNER

Celkový rozpočet:
22 300,00 €

Výška podpory:
20 000,00 €