Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Kultúrne centrum Cooltajner 2021

Krátky opis
Pesničkársky festival regionálnych hudobníkov sa v posledný augustový deň uskutoční už po štvrtýkrát.
Fotogaléria
Názov podujatia
Odpoviem Ti piesňou | Pesničkársky festival regionálnych hudobníkov

Miesto konania / kraj
Považská Bystrica / Považská Bystrica

Termín konania
31.08.2021

Popis projektu

Posledný augustový večer bude už tradične patriť pesničkárskemu festivalu regionálnych hudobníkov pod názvom Odpoviem ti piesňou.


Predsviatočný večer 31. augusta bude patriť spojeniu dvoch festivalov - k tomu pesničkárskemu tento rok pripojíme aj talk fest Zdvihni hlavu z davu, ktorý pripravujeme v spolupráci s nadáciou Medeko.


Počas tohto večera sa nám predstaví od 18:00 mnoho ľudí z Považskej Bystrice a okolia nielen piesňou, ale aj predstavením svojich inšpiratívnych životných príbehov. Kompletný line-up zverejníme čoskoro :)


Toto podujatie podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia, ktorý je zároveň hlavným partnerom kultúrneho centra Cooltajner.

Názov prímateľa
COOLTAJNER

Celkový rozpočet:
22 300,00 €

Výška podpory:
20 000,00 €