Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Srdcom k spevu / spevom k národu - 50. výročie speváckeho zboru Bona fide

Krátky opis
Spevácky zbor mesta RS Bona fide v spolupráci s MsKS pripravili slávnostný GALAKONCERT pri príležitosti 50. výročia svojho založenia. Uskutoční sa v stredu, 18. 8. 2021 o 18.00 hod. v divadelnej sále rimavskosobotského Domu kultúry. Súčasťou osláv bude aj krst knihy s názvom „50 rokov Bona fide“, ktorá mapuje históriu existencie zboru. V programe sa predstaví 35 členný kolektív, Spevácke kvarteto, sólisti, hostia: operní speváci a akordeonistky.
Fotogaléria
Názov podujatia
50. výročie Bona fide / galaprogram

Miesto konania / kraj
Rimavská Sobota / Rimavská Sobota

Termín konania
18.08.2021

Popis projektu
Názov prímateľa
Spevácky zbor mesta Rimavská Sobota - Bona fide

Celkový rozpočet:
2 830,00 €

Výška podpory:
2 230,00 €